HaberlerYenilikler
26.8.2024

Enocta’da Görev Değişimi

Enocta’da Görev Değişimi

Enocta’nın kurucu ortaklarından Ahmet Hançer'in, önemli bir görev değişikliğini açıkladığı mesajını paylaşmak isteriz.

Türkiye'nin önde gelen yatırım girişim sermayesi şirketlerinden Turkven'in Enocta'ya yatırım yaptığını Mayıs ortasında sizlerle paylaşmıştık. Yeni dönemle ilgili dilek ve temennilerinizi ilettiğiniz güzel mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Bu yatırımla birlikte Enocta, yapay zekâ başta olmak üzere yenilikçi teknolojileri odağına alarak sizlere en iyi ürün ve hizmetleri sunmak için yepyeni bir enerji ile yoluna devam ediyor. Becerilerin ve beceri odaklı yaklaşımın iş hayatında her geçen gün daha da önem kazandığı bir dönemde, çalışanların bu değişimi fark etmesi ve bu değişime uyum sağlaması için, eğitim ve insan kaynakları önemli bir liderlik görevi ve sorumluluk alıyor. Bireylerin, kurumların ve ülkemizin gelişimi için tarihi bir rol üstleniyor.  

Elbette Enocta'ya da bu dönemde önemli bir görev düşüyor. Bu nedenle kendimizi sürekli geliştiriyor, değişime ayak uyduruyoruz. Şimdi de daha büyük bir değişimin kapılarını açıyoruz. Bu heyecan verici yolculukta, hissedar ve yönetim kurulu üyesi olarak sizlerle birlikte olmaya devam ederken CEO görevimi, bu meşaleyi çok daha ileriye götürecek olan Sercan Çelebi'ye devrettiğimi bildirmek istiyorum.

Enocta'nın yeni CEO'su Sercan Çelebi'nin, sektörümüze ve Enocta'ya yakın olmasını, yıllardır Enocta ekibiyle pek çok projede birlikte çalışmasını, müşterilerimize ve paydaşlarımıza değer yaratan projeler üretmiş olmasını da önemli bir fırsat olarak görüyorum.  Sercan Çelebi, gerek profesyonel hayattaki deneyimi, gerekse öğrenme ve gelişime olan tutkusuyla Enocta vizyonunu daha da ileriye taşıyacak ve Enocta'ya yeni bir dinamizm getirecek. Turkven ekibinin katılımıyla daha da güçlenen yönetim kurulumuz da, hızımıza hız katacak, yeni yatırımlarla inovasyon kasımızı daha da güçlendirecek. Enocta'nın yenilikçi, tutkulu ve sürekli gelişen ekibi de, bu yeni dönemde en önemli iş ortağınız olacak.

Bu vesileyle yıllar boyunca gösterdiğiniz yakın ilginiz ve yol arkadaşlığınız için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Sizlerle yakın çalışmak, birlikte öğrenmek, eğitim ve gelişim çalışmalarınızı desteklemek, çalışanlarınızın hayatlarına dokunmak benim için büyük bir gurur ve onur.

Sevgili Sercan Çelebi'nin liderliğinde, Enocta olarak, bugün olduğu gibi, gelecekte de sizin için güvenilir bir iş ortağı ve değerli bir kaynak olarak gece gündüz çalışmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

En derin sevgi ve saygılarımla,

Ahmet Hançer

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Benzer Haberler

Benzer Yenilikler

19/10/2022

Türkiye En İyi İşverenler Innovation by All 2022 Listesindeyiz!

Enocta’nın da aralarında olduğu, çalışanlarına yenilikçi bir iş yeri deneyimi sunan ve çalışan fikirlerine önem veren 36 şirket, Türkiye Innovation by All™ 2022 listesinde yerini aldı.
Enocta’dan haber almak için iletişimde kalın!
En yeni haber yazılarımızı anında okumak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.