HaberlerYenilikler
15.8.2024

Enocta Katalog, Yeni Eklenen Trend Eğitimlerle Bu Ay da Keyifli Öğrenme Yolculukları Sunmaya Devam Ediyor!

Enocta Katalog, Yeni Eklenen Trend Eğitimlerle Bu Ay da Keyifli Öğrenme Yolculukları Sunmaya Devam Ediyor!

Yeni eklenen trend eğitimlerle bu ay da keyifli öğrenme yolculukları sunan Enocta Katalog, yetkinliklerinizi ve hobilerinizi destekleyecek güçlü içerikler sunmaya devam ediyor.

Enocta Katalog’un, dijital eğitim dünyasına kattığı yepyeni eğitimleriyle:

 • NFT alanında sunulan fırsatları değerlendirebilecek,

 • Mobil fotoğrafçılık becerilerinizi geliştirebilecek,

 • Yaratıcı düşünceyle zihinsel sınırlarınızı aşabilecek ve çok daha fazlasıyla profesyonel kariyerinizi destekleyebileceksiniz.

Kurumunuz Enocta Katalog abonesiyse, sadece dinlemenin değil, aynı zamanda uygulamanın ve deneyimlemenin de tadını çıkartabileceğiniz interaktif olarak geliştirilen bu eğitimleri hemen platformunuzda keşfedin.

Kurumunuz Enocta Katalog abonesi değilse Enocta Katalog’a hemen abone olun ve kurum çalışanlarınızı bu eğitimler ve çok daha fazlası ile buluşturma fırsatı yakalayın.

Detaylar için aşağıdaki eğitimlerin üzerine tıklayabilir ya da Enocta Katalog web sitemizi buradan ziyaret edebilirsiniz.

 

Kültürel Ayrımlar Arasında Ortak Anlayış Oluşturmak

Duygusal Zekanızı Geliştirmek

Rekabet Avantajını Pazarlama Stratejilerine Uygulamak

Kişisel Sorumluluk Geliştirme

Scrum Master: Sprint Hedefleri ve Planlama

Dinleyerek İletişimi Geliştirmek

NFT 360°: Dijital Dünyanın Yeni Devrimi

Mobil Fotoğrafçılık - 101

Yaratıcı Düşünce: Zihinsel Sınırları Aşmak

Ekibinizi Optimize Etmek İçin Hedefleri Senkronize Edin

Ekibinizin Yaratıcı Gücünü Besleyin

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Benzer Haberler

Benzer Yenilikler

29/9/2023

Dijital Eğitim Dünyasının Lideri Enocta, Türkiye’nin En büyük 100 İnternet Şirketi Arasında!

Enocta, gelirlerinin tamamı internetten oluşan; e-ticaret, yazılım, SaaS, oyun, bulut ve diğer kategorilerden kurumların bulunduğu “Türkiye’nin En Büyük 100 İnternet Şirketi” listesinde yer alıyor...
24/11/2023

Petrol Ofisi Öğrenme Günü Etkinliği'ndeydik!

24 Kasım'da, Petrol Ofisi Eğitim ve Gelişim Departmanı'nın düzenlediği Öğrenme Günü Etkinliği'ndeydik. CEO'muz Ahmet Hançer, Petrol Ofisi ekip ve çalışanları ile bir araya gelerek, “Dijital Çağda Eğitim, Gelişim ve Süper Eğitimciler” başlıklı...
15/5/2024

TEGEP 2024 Kurumsal Akademi Zirvesi, Teknoloji Sponsorluğumuzda Gerçekleşti

15 Mayıs’ta, TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği'nin düzenlediği Kurumsal Akademi Zirvesi’nde, CEO’muz Ahmet Hançer “Kurumsal Akademilerde Öğrenme Deneyimi Tasarımı” Çalıştayında yer aldı. Eğitim sektöründen çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapan etkinlikte...
6/7/2023

Enocta Platform'a Haziran Ayında Gelen Yepyeni Özellikler!

Enocta Platform’un idari yönetici ve eğitim yöneticisi menüsünde ve arayüzünde düzenlemeler yapıldı. Sınav modülüne geliştirmeler, etkinlik değerlendirme ve etkinlik davranış anketlerinin etkinlik özelinde açılma durumuna parametreler getirildi. Enocta Platform - Webex entegrasyonunda alt yapı güncellemeleri yapıldı ve SAML 2.0 entegrasyon geliştirmeleri sağlandı.
Enocta’dan haber almak için iletişimde kalın!
En yeni haber yazılarımızı anında okumak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.