HaberlerYenilikler
21.10.2024

Enocta Platform ve E.Mobil+'dan Son Dönem Yenilikler (Ekim)

Enocta Platform ve E.Mobil+'dan Son Dönem Yenilikler (Ekim)

Enocta Platform, çalışanlarınızın, iş ortaklarınızın ya da bayilerinizin eğitim ve gelişim süreçlerini planlayıp, takip edip, raporlayabileceğiniz bir öğrenme deneyimi platformudur.

Enocta Platform kullanıcısıysanız, Enocta Platform’un sağladığı tüm dijital eğitimlere, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden mobil uygulamamız e.mobil+’ın yepyeni, dinamik ve kullanıcı dostu arayüzüyle erişebilirsiniz.

E.mobil+’ı AppStore yada Google Play üzerinden indirip, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Gelişen trendler ve kullanıcı görüşleriyle güncellemelerini şekillendiren Enocta Platform’un son yeniliklerine hemen göz atın.

Enocta Platform’da Eğitim Yöneticileri ve Öğrenenlere Özel Bazı Yenilikler:

• Etkinlik güncelleme ekranına "Geri Dön" ve "Eğitime Dön" butonları eklendi. Etkinlik detayları düzenlenirken, bir önceki ekrana veya direkt eğitim ekranına kolayca erişebilme deneyimi iyileştirildi.

• Kullanıcılar > Çalışma Grupları > Çalışma Grubu Ekleme / Güncelleme sayfasında yer alan çalışma grubu yetkileri listesine "Duyurular" yetkisi de eklendi. Böylece duyuruların da çalışma grubu seviyesinde yönetilebilmesi sağlandı.

• Öğrenme Yolları'na kullanıcı eklerken, öğrenme yolunda yer alan eğitimlerin kullanıcıların aktif etkinliklerine de eklenmesi sağlandı. Eğitim yöneticisinin her etkinliğe ilgili kullanıcıları tek tek eklemesine gerek kalmadan önemli bir verimlilik artışı gerçekleştirildi.

• Yönetici talep formlarında, başka bir yönetici tarafından daha önce talebi yapılan kullanıcılar da kullanıcı listesinde görünür hale getirildi.

• Enocta Platform’a girişlerde kullanılan çift faktörlü doğrulama (2FA) kodunun hem SMS hem de e-posta olarak gönderilebilmesi sağlandı.

• Eğitim yöneticilerinin sadece yetkili oldukları eğitim ve etkinlik kategorilerine erişim sağlayabilecekleri düzenlemeler yapıldı ve bu sayede içerik eklerken ya da rapor alırken sadece kendi yetkileri dahilindeki kategorilerle işlem yapabilmeleri özelliği getirildi.

 

e.mobil+’da Eğitim Yöneticileri ve Öğrenenlere Özel Bazı Yenilikler:

• Enocta Platform'daki Öğrenme Yolları'na e.mobil+ üzerinden de ulaşım imkanı getirildi ve Öğrenme Yolları'nda yer alan eğitimlerin mobil uygulamadan da kesintisiz erişimi sağlandı.

• e.mobil+’taki Katalog'da eğitim arama deneyimi daha da kullanışlı hale getirildi. Kategoriye göre eğitim sayılarının gösteriminin yanında içerik tipi (e-eğitim, video ve podcast vb.), eğitim dili, yetkinlikler, üretici firma ve daha birçok filtreye göre de eğitim sayılarının gösterimi sağlandı.

• e.mobil+’da, Türkçe ve İngilizce'nin yanı sıra, Çince, Farsça, ve Endonezce (Bahasa) dahil olmak üzere eklenen yeni diller ile desteklenen dil sayısı 28’e ulaştı.

 

Bu geliştirmelerin yanı sıra çeşitli performans iyileştirme, güvenlik sıkılaştırma ve hata giderme düzenlemeleri de gerçekleştirildi.

Görüş, öneri ve bilgi talepleriniz için bizimle buradan iletişime geçebilir, eğer Enocta müşterisiyseniz daha hızlı çözüm için destek@enocta.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Tüm güncellemelerimize, ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz bilgilere Enocta Bilgi Merkezi'nden ulaşabilirsiniz.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Benzer Haberler

Benzer Yenilikler

6/6/2022

Peryön 17. Ege İnsan Yönetimi Zirvesindeyiz!

9-10 Haziran 2022’de Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek olan, 17. Ege İnsan Yönetimi Zirvesinde CEO’muz Ahmet Hançer’in öğrenmede paradigma değişimi ve yeni öğrenme teknolojileri hakkında konuşacağı "Öğrenmenin Dijital Dönüşümü; Çalışanlarımızı Güçlendirmek İçin Hibrit Öğrenme" konulu 8. Oturum ile bizde yer alıyoruz!
10/6/2023

Enocta Takım Koçlarını Ağırladı!

Association for Coaching (AC) Turkey'in sunduğu ve fırsatların paylaşıldığı etkinlik, Enocta Ofisi'nde 10 Haziran Cumartesi günü gerçekleşti.‍ İş ortaklarımızdan...
19/3/2024

Farplas "İş'te Liderlik Programı” Lansmanındaydık!

Yetkinlik envanterleri, süpervizyon toplantıları, vaka çalışmaları, görevler ve online eğitimlerle dolu bu çok özel programımız sayesinde çok değerli liderlerimizle yapay zekadan, dijital dönüşüme, sürdürülebilirlikten, pozitif liderliğe birçok konuda iş dünyasının değişen dinamiklerine uyum...
19/9/2024

Enocta Platform ve E.Mobil+'dan Son Dönem Yenilikler (Eylül)

Enocta Platform, çalışanlarınızın, iş ortaklarınızın ya da bayilerinizin eğitim ve gelişim süreçlerini planlayıp, takip edip, raporlayabileceğiniz bir öğrenme deneyimi platformudur.‍ Enocta Platform kullanıcısıysanız, Enocta Platform’un sağladığı tüm dijital gelişim içeriklerine, istediğiniz zaman...
Enocta’dan haber almak için iletişimde kalın!
En yeni haber yazılarımızı anında okumak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.