HaberlerYenilikler
15.8.2024

Wellbees, Enocta Platform Teknoloji İş Ortaklarımız Arasında!

Wellbees, Enocta Platform Teknoloji İş Ortaklarımız Arasında!

Çalışanların esenlik seviyelerini artırarak şirketlerin başarılı ve mutlu bireylerle güçlenmesini amaçlayan Kurumsal Esenlik Çözümü Wellbees, Enocta Platform’daki teknoloji iş ortaklarımız arasında yerini aldı.

Veriye dayalı çalışma prensibi, uzman desteği, meydan okumaları, kulüpleri, etkinlikleri, içerik havuzu ve dahası ile çalışanlar için geliştirilmiş esenlik mobil uygulaması olmanın ötesinde olan Wellbees, şirketlerin esenlik ihtiyaçlarına uygun çözümleri tek bir çatı altından sunarak 10 seneyi aşkın deneyimi ve güçlü ekibiyle iyileştirmeye, geliştirmeye ve ilerlemeye devam ediyor.

Siz de, kurum çalışanlarınıza Enocta Platform ile entegre, hem çalışanlarınızın bireysel ihtiyaçlarına göre şekillenen hem de birbirleri ile sosyal bağlarını kuvvetlendiren bir esenlik deneyimi sunmak isterseniz; +100 ülkede, 10 farklı dilde hizmet sunan Wellbees ile hemen tanışın.

Bizimle buradan iletişime geçin!

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Benzer Haberler

Benzer Yenilikler

17/8/2023

“İstanbul Kodluyor” Projesi, Geniş Katılımlı Bir Lansmanla Başladı!

Enocta’nın eğitim ve istihdam arasında köprü görevini üstlenen girişimi Tobeto sahipliğinde, yazılım ve teknoloji alanında meslek sahibi olmak isteyen gençlere, ücretsiz ve...
7/6/2024

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetimi Kalite Belgemizi Yeniledik

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetimi Kalite Belgemizi tekrar yenilemeye hak kazanmış olmanın gururunu yaşıyoruz. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, kurumların kendilerinin ve müşterilerinin varlıklarını güvende tutmalarına...
4/5/2023

HRdergi 26. Eğitimciler Zirvesindeydik!

Satış ve İş Geliştirme İstanbul Direktörümüz Okan Cengiz ve Teknoloji Ürün Yönetimi Direktörümüz Hatice Solmaz'ın sunumuyla gerçekleştirilen "Gelişim Dünyasında Yapay Zeka ile Yıkıcı Değişimler ve Fırsatlar" oturumu ile...
4/4/2023

Enocta Platform Mart Ayı Yeniliklerini İncelediniz mi?

Enocta Platform'da çoklu dil desteği geliştirmeleri ve etkinlik işlemlerinde düzenlemeler sağlandı. Web servisler güncellendi. Etkinlik atama ve güncelleme mesaj şablonlarına "Etkinlik Takvim Daveti" eklenebilme özelliği getirildi. Toplu etkinlik işlemlerinde yenilikler yapıldı.
7/6/2024

Kurum Çalışanlarınızın Öğrenme Deneyimini Zenginleştiren Enocta Platform’un Son Dönem Yenilikleriyle Buluştunuz mu?

Sosyal grupların bahsedilme özelliğindeki bildirimleri düzenlenerek ihtiyaca yönelik hale getirilmesini sağlandı. Analitik deneyim süresi grafiği başlığındaki...
Enocta’dan haber almak için iletişimde kalın!
En yeni haber yazılarımızı anında okumak için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşın.
Teşekkürler! Kaydınız alındı.
Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.